16-19 Eylül tarihleri arasında bu yıl 3.’sü düzenlenecek Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali’ne tüm vatandaşları davet eden Başkan Ekrem Yüce, “Peyzaj ve Süs Bitkiciliği sektöründe ülkenin lokomotif şehirlerinden biri Sakarya’dır. 4 gün boyunca Sapanca Kırkpınar’da gerçekleştireceğimiz festivale tüm ilgilileri bekliyoruz” dedi. Başkan Yüce, festival boyunca pandemi kurallarının harfiyen uygulanacağını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 16-19 Eylül tarihleri arasında Sapanca Kırkpınar’da bu yıl 3.’sü düzenlenecek Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali’ne tüm vatandaşları davet etti. 50 bin metrekarelik alanda sektörün en kapsamlı organizasyonuna ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, ilgili olan tüm vatandaşları davet ederek, pandemi kurallarının harfiyen uygulanacağını da hatırlattı.

Peyzaj ve süs bitkiciliğinde lokomotif şehir Sakarya
Sakarya’nın Peyzaj ve Süs Bitkiciliği sektöründe ülkenin lokomotif şehirlerinden biri olduğuna yer veren Başkan Ekrem Yüce, festivalin hem Sakarya’nın tanıtımına hem de sektörün gelişimine katkı sunacağını aktardı. Yüce, “Coğrafi konumu, çevreci sanayisi, turizm potansiyeli, doğal güzellikleri ve tarımsal çeşitliliğiyle farklı bir şehir olan Sakarya’yı inşallah bu değerleriyle birlikte geleceğe hazırlayacağız. Bu yıl 3.’süne ev sahipliği yapacağımız Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali’ne katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah yerel yönetimlerimizle, üreticimizle peyzaj ve süs bitkiciliği sektöründe ülkemizin dünyaya açılan kapısı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Pandemi kuralları titizlikle uygulanacak
16-19 Eylül tarihleri arasında Sapanca Kırkpınar’da bu yıl 3.’sü düzenlenecek festivalde pandemi kurallarını titizlikle uygulayacaklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “4 gün boyunca devam edecek festivalimiz için alandaki çalışmalarımızı tamamladık. Sektörün en önemli temsilcileri ile ilgili paydaşlar vatandaşlarımızla buluşacak. 19 Eylül Cumartesi gününe kadar devam edecek Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali’nin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.