Pencerenin Ardı

Büyükşehir Belediyesi SAMEK’te eğitim gören kursiyerler, resim sergisi açıyor. SAMEK Resim kursunda eğitim alan kursiyerlerin eserlerinin sergileneceği Pencerenin Ardı Resim Sergisi, 2 Nisan Salı günü, saat 18.00’de, AKM Sergi Salonu’nda açılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları, eğitim faaliyetleri kapsamında kursiyerler tarafından hazırlanan eserler, AKM Sergi Salonu’nda sergilenecek. Tüm vatandaşların davetli olduğu sergi açılışı 2 Nisan Salı günü saat 18.00’de Adapazarı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Pencerenin Ardı Resim Sergisi, 8 Nisan Pazartesi gününe kadar gezilebilecek.