Büyükşehir Belediyesi Pamukova’nın 3 mahallesinde asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdi. Baydar, “Yolların bozuk ve engebeli olması mahallemiz ve vatandaşlarımız açısından gerçekten bir sorun arz ediyordu. Hamdolsun şimdi güzel bir yola sahibiz. Sıcak asfalt ile buluşmak bizleri gerçekten çok sevindirdi” derken Özkan, “Vatandaşlarımız bozuk olan bu yolda artık daha rahat ve konforlu bir şekilde hareket edebilecekler. İnşallah böyle güzel hizmetler devam etmeli” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’nın Fevziye, Çardak ve Özbek Mahallelerinde asfalt yenileme çalışmaları tamamlandı. 7 bin metre uzunluğunda ki artere 7 bin ton sıcak asfalt dökülerek yol yeni yüzüne kavuşturuldu. Köy muhtarları gerçekleştirilen yeni yol için memnuniyetlerini dile getirdi.

Beklenilen asfalt
Özbek Mahallesi Muhtarı Ertuğrul Baydar, “Özbek Mahallesi’nde muhtarlık için yeni göreve başladım. Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu yoldan çok memnun kaldık. Uzun bir zamandır böyle güzel bir yolun olması için bekliyorduk. Yolların bozuk ve engebeli olması mahallemiz ve vatandaşlarımız açısından gerçekten bir sorun arz ediyordu. Hamdolsun şimdi güzel bir yola sahibiz. Sıcak asfalt ile buluşmak bizleri gerçekten çok sevindirdi. Vatandaşlarımız daha nice böyle güzel yolların olmasını bekliyor. İnşallah daha iyi olacak. Emeği geçen başta Başkanımız Ekrem Yüce ve ekibinden Allah razı olsun” sözlerine yer verdi.

Güzel hizmet
Çardak Mahalle Muhtarı Sadettin Özkan, “Büyükşehir Belediyemiz hamdolsun çok güzel bir çalışma gerçekleştirdi. Köylü olarak ve bu yolu kullanan vatandaşlar olarak çalışmalardan son derece memnun kalmış durumdayız. Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye de çok teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız bozuk olan bu yolda artık daha rahat ve konforlu bir şekilde hareket edebilecekler. İnşallah böyle güzel hizmetler devam etmeli” ifadelerinde bulundu.