Yarıyıl tatilinin sona ermesi ile birlikte belediye otobüs seferlerinde yeni düzenleme yapıldığını belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, 19-K, 21-A, 21-B, 22-A, 22-B ve 26 numaralı otobüslerde tatil dolayısıyla azaltılan seferlerin tekrar aynı şekilde hizmet sunacağını kaydetti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, 2015 – 2016 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinin sona ermesi ile birlikte belediye otobüs seferlerinde yeni düzenleme yapıldığını belirtti. Pistil, “Bilindiği üzere okulların tatile girmesiyle bazı sefer sayılarımızı azaltmıştık. İkinci dönem yarın (08.02.2016) itibariyle başlıyor. Dolayısıyla 19-K, 21-A, 21-B, 22-A, 22-B ve 26 numaralı seferlerimiz tekrar aynı şekilde hizmet sunmaya devam edecek” dedi.

62 Araçla Hizmet
Pistil açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “62 araçla hizmet sunarken yarıyıl tatili dolayısıyla bu sayıyı 54’e çekmiştik. Şimdi tekrar 62 araçla hizmet sunacağız. Toplu taşımada herhangi bir sıkıntı yaşanmaması ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah eğitim öğretim döneminin açılmasıyla birlikte öğrenci kardeşlerimiz okullarına ulaşımda herhangi bir sorun yaşamayacaklar.”