Macera Park Yaz Kursları kapsamında Geleneksel Okçuluk Eğitimi kayıtlarının da devam ettiğini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Gençlerin ufkunu açacak ve tarih bilincini geliştirecek Geleneksel Okçuluk Eğitimleri yaz dönemi kurslarımızda da devam edecek. Tüm çocuklarımızı maceraya bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaşayarak Öğrenme ve Macera Parkı Yaz Kursları kapsamında Geleneksel Okçuluk Eğitimine kayıtlar devam ediyor.  Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “7 – 14 yaş arası öğrencilerin katılabileceği yaz dönemi eğitimleri 20 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. 6 hafta sürecek yaz kurslarında tasarım, fotoğrafçılık, akıl oyunları, spor tırmanış branşlarının yanı sıra Geleneksel Okçuluk Eğitimi de verilecek” diye konuştu.

Gençler Yeteneklerini Geliştirecek
Yüce, “Yaşayarak Öğrenme Parkı’nda ilk defa gerçekleştirdiğimiz geleneksel okçuluk eğitimine katılan öğrencilerimiz alanında uzman eğitmenlerden temel okçuluk dersleri alıp yılsonu etkinliğimizde atışlarını yapmışlardı. Gençlerin ufkunu açacak ve tarih bilincini geliştirecek Geleneksel Okçuluk Eğitimleri yaz dönemi kurslarımızda da devam edecek. Gençlerimiz eğitimler ile özgüven, cesaret geliştirme, risk alabilme ve odaklanma gibi yeteneklerini geliştirme imkanı bulacak. Tüm gençlerimizi okçuluk eğitimlerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ayrıntılı Bilgi Almak İçin
Davut Yüce açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Yaz Kurslarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden ön kayıt işlemlerini tamamlayabilir. Eğitimler ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler ise 221 40 60 numarasını arayabilirler.”