Büyükşehir Belediyesi Sapanca SGM yaz dönemi kursu öğrencileri anlamlı bir etkinliğe imza attı. Minik öğrenciler çevre temizliğine dikkat çekmek için şehrin Mavi Bayraklı plajlarında temizlik yaptılar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nin yaz dönemi kursu öğrencileri anlamlı bir etkinliğe imza attı. Yeniden Tarih Atölyesi’nin minik öğrencileri çevre aktivite programı kapsamında şehrin Mavi Bayraklı Karasu Sahil Park ve 32 Evler plajlarının çevresinde temizlik yaptı. Çevre temizliğine dikkat çekmek adına yapılan temizliğe vatandaşlar, bisiklet ve doğa kulübü üyeleri, itfaiye erleri ile askeri personeller de eşlik etti.  Minik öğrenciler daha sonra Kuva-yi Milliye kahramanlarından Milis Yüzbaşı İpsiz Recep'in anıtını ziyaret ettiler. Milli kahraman İpsiz Recep’in milli mücadeleye olan katkılarını öğrenen öğrenciler Osmanlı dönemine ait mezar taşlarını inceleyerek tarih adına yeni bilgiler edindiler.