Meydanda Mürare Konseri

Büyükşehir Belediyesi 20. Ramazan etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Umut Mürare, Sakaryalılarla buluşuyor. Mürare’nin eşsiz yorumuyla tasavvuf eserlerinin en güzel örneklerinin seslendirileceği konser, 1 Ağustos Perşembe günü 23.00’da, Kent Meydanı’nda.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 20. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Kent Meydanı’nda düzenlediği etkinliklerini sürdürüyor. Sakaryalılar gerçekleştirilen programlarda, tasavvuf müziğinin sevilen isimlerinin verdiği konserler ve hemşeri geceleriyle Ramazan ayının coşkusunu hep birlikte yaşıyor. Etkinlikler Ağustos ayının ilk günü düzenlenecek Umut Mürare Konseri ile devam edecek. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak 20. Ramazan Etkinlikleri ile Kent Meydanı’nda tasavvuf müziğinin sevilen isimlerini Sakaryalılarla buluşturmaya devam ediyoruz. Etkinlikler kapsamında sevilen yorumcu Umut Mürare Kent Meydanı’nda Sakaryalılarla buluşacak. 1 Ağustos Perşembe günü, saat 23.00’da başlayacak müzik gecesine tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.