Meydan'da Dadaşlar Gecesi

Büyükşehir Belediyesi 20. Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “Ramazan etkinlikleri kapsamında 21 Temmuz Pazar günü Kent Meydanı’nda düzenlenecek ‘Erzurumlular Hemşeri Gecesi,  23.15’te başlayacak. Tüm vatandaşlarımızı bu kardeşliği yaşamaya davet ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 20. Ramazan Etkinlikleri ile ayın ruhunu canlı tutmaya devam ediyor. Tasavvuf müziğinin sevilen sanatçılarını vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, etkinlikler kapsamında şiir dinletileri, gösteriler ve hemşeri geceleri düzenlemeye devam ediyor. Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde sıra Erzurumlularda.  21 Temmuz Pazar günü düzenlenecek Erzurumlular Hemşeri Gecesi’ne tüm vatandaşları davet eden Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “20. Ramazan Etkinlikleri ile tasavvuf müziğinin sevilen ismi Ahmet Özhan’ı vatandaşlarımızla buluşturduk. Etkinliklerimizi Ramazan ayı boyunca sürdürmeye devam edeceğiz. İftar buluşmaları ile tüm ilçelerimizde kurduğumuz sofralarımızda Ramazan coşkusunu birlikte yaşıyor, düzenlediğimiz kültür ve sanat programlarımız ile gönül birlikteliğimizi güçlendiriyoruz. Ramazan etkinlikleri kapsamında 21 Temmuz Pazar günü Kent Meydanı’nda düzenlenecek ‘Erzurumlular Hemşeri Gecesi,  23.15’te başlayacak. Tüm vatandaşlarımızı bu kardeşliği yaşamaya davet ediyoruz” dedi.