Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinliklerinde takvim açıklandı. Söyleşi ve imza günlerinden konserlere, tiyatro gösterimlerinden sergi açılışlarına, konferanslardan panellere ve sinema günlerine kadar birçok renkli etkinlik Sakaryalılar ile buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kültür Sanat Etkinliklerinde Mart takvimi açıklandı. Söyleşi ve imza günlerinden konserlere, tiyatro gösterimlerinden sergi açılışlarına, sinema günlerinden konferanslara kadar birçok renkli etkinliği Sakaryalılar ile buluşturan programlarda Mart takvimi de yoğun programlara sahne olacak. Müziğin sevilen gruplarından Pinhani, SAÜ’de müzikseverlerle buluşacak.

Mart Kültür Sanat Takvimi için tıklayınız.