Macerapark’ta Yaz Kursu kayıtlarının 2 Temmuz Cumartesi günü sona ereceğini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, kayıt olmak isteyenlerin Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden ön kayıt işlemlerini tamamlayabileceklerini ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda yaz kursları kayıtları devam ediyor. Son kayıt tarihinin 2 Temuuz Cumartesi günü olduğunun altını çizen Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, kayıt olmak isteyenlerin Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden ön kayıt işlemlerini tamamlayabileceklerini ifade etti.

6 Haftalık Eğitimler
Kurslara yoğun bir ilginin olduğunu da vurgulayan Yüce, “Hafta başında başlattığımız kayıtlar, çok yoğun bir şekilde ilgi görüyor. Yaz okulu için 8 branşımız söz konusu. Kayıtlarda gördüğümüz kadarıyla spor tırmanış ve geleneksel okçuluk branşlarına daha fazla ilgi var. Bu branşlarda sınıf sayımızı arttırmayı düşünüyoruz. İnşallah 6 hafta sürecek eğitimlerimiz çocuklarımızı geleceğe hazırlamada büyük bir rol üstlenecek” diye konuştu.

Zengin Branşlar
Macerapark yaz kursu branşlarında spor tırmanış, tasarım, fotoğraf çekimi, geleneksel okçuluk, akıl oyunları, ritim, değerler eğitimi ve maket yapımı branşları yer alacak. Çocuklar yaz kurslarında en fazla iki derse kayıt yaptırabilecekler. Macerapark Yaz Kursu eğitimleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler merkezin 221 40 60 numarasını arayabilirler.