Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ta Bahar Dönemi başlıyor. 400 öğrenci ile 24 Şubat Cumartesi günü eğitimlerin başlayacağını belirten Kıroğlu, “Maceranın yeni döneminde tüm öğrencilere başarılar diliyor, yaşayarak öğrenmenin tadını çıkarmalarını temenni ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Park’ta Bahar Dönemi kursları başlıyor. 24 Şubat Cumartesi günü 400 öğrenci için ilk ders zili çalacak.

Tüm öğrencilere başarılar diliyorum
Yeni döneme ilişkin açıklamalarda bulunan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “9 farklı branşta eğitimlerin gerçekleştirileceği Macera Park’ta bahar dönemi başlıyor. Spor ve Tırmanış, Geleneksel Okçuluk, Ritim, Drama, Tasarım, Akıl Oyunlar, Becerikli Eller, Model Uçak Yapımı ve Tezhip dersleri ile çocuklarımız, farklı alanlarda kendilerini geliştirmeye devam edecek. Maceranın yeni döneminde tüm öğrencilere başarılar diliyor, yaşayarak öğrenmenin tadını çıkarmalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.