Kocaali SAMEK açılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 19 merkezde sürdürülen Sanat Meslek Eğitim Kurslarına (SAMEK) yeni bir merkez daha kazandırıldı. Kocaali’de açılan SAMEK kursları ile artık Kocaalili vatandaşlar yeni eğitim merkezinden ücretsiz faydalanabilecek. 19 Merkez 100 branşta hizmet veren SAMEK’lere Kocaali’de yeni bir merkez kazandırdıklarını müjdeleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yeni merkezin Kocaali’ye hayırlı olmasını diledi.

Tüm Kocaalili vatandaşlarımız davetlidir
Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın yeteneklerini keşfedip yeni şeyler öğrenmeleri için 19 merkez 100 branşta ücretsiz eğitim verdiğimiz Sanat Meslek Eğitim Kurslarımıza (SAMEK) yeni bir merkez daha kazandırdık. Kocaali’de açılan yeni merkezimizle artık Kocaalili vatandaşlarımızda eğitimlerimizden faydalanabilecek. Yeni açılan merkezimizde giyim, gitar, çeyiz, keman, kemençe, aşçı çırağı, pastacı çırağı, ahşap boyama, Arapça, el nakışı, takı tasarım, resim, çini, filografi ve ebru kurslarına vatandaşlarımız ücretsiz olarak kayıt yaptırabilecek. 6 Ocak Pazartesi günü başlayacak kurslarımıza son kayıt tarihi ise 17 Ocak Cuma günü olacak. Kayıtların www.sakarya.bel.tr adresinden online olarak yapabileceği kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0264 812 10 50 numaralı telefonu arayabilecekler. Yeni açılan Kocaali SAMEK kurslarımızın kayıtlarına tüm Kocaalili hemşerilerimiz davetlidir” ifadelerine yer verildi.