Kent Orkestrası Sapanca'yı Mest Etti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kültür Sanat Etkinlikleri Ocak ayı programı kapsamında, Kent Orkestrası, Sapanca’da konser verdi. Sapanca Belediyesi’nin işbirliğiyle, Sapanca Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu ve Sapanca Kaymakamı Osman Sarı, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile Sapancalılar katıldı. Anadolu müziğinden ve batı müziğinin seçkin örneklerinden eserleri seslendiren Kent Orkestrası, salonu dolduran Sapancalı sanatseverleri âdeta mest etti. Katılanlar, orkestrayı oluşturan sanatçıları dakikalarca alkışladı. Konserin sonunda Başkan Zeki Toçoğlu, orkestra şefi Cevat Yurdakul’a çiçek verdi ve konser için teşekkür etti. Başkan Toçoğlu, ilçelerde kültür sanat etkinliklerinin düzenlenmeye devam edeceğini ifade etti.