Karasu SGM’nin temeli atıldı

Karasu SGM’nin temel atma töreninde konuşan Başkan Toçoğlu, “Biz sadece altyapı ve üstyapı hizmetleri değil, insanımıza dokunacak sosyal sorumluluk projeleri de üretiyoruz. Bugün de Karasu’da çok güzel sosyal projelerin üretileceği; çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza en değerli hizmetlerin sunulacağı Sosyal Gelişim Merkezimizin temelini atıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu’ya kazandırılacak olan Sosyal Gelişim Merkezi projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Karasu Aşağıincilli Mahallesi’ndeki şantiye alanında gerçekleşen programda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüsten Keleş, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları, muhtarlar ile çok sayıda katılımcı yer aldı.

Yaşayan bir merkez
Törenin açılış konuşmasını yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ”Karasu Sosyal Gelişim Merkezimizde çocuklarımızın eğitim göreceği sınıflar, kadınlarımız için SAMEK sınıfları, kafeterya ve yeşil alanlar bulunuyor. Sosyal Gelişim Merkezimizde 7-14 yaş arasındaki çocuklarımızın sosyal ve kişisel geli