Karasu’nun Kurudere ve Kızılcıklı Mahalleleri arasında gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, 10 kilometrelik güzergahın kısa süre içerisinde yeni yüzüyle kullanıma sunulacağını açıkladı. Kurudere Mahallesi Muhtarı Yusuf Kaya ise yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin dört bir yanında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Karasu’nun Kurudere ve Kızılcıklı Mahalleleri arasında sıcak asfalt serim işlemlerine başladıkları bilgisini veren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, arterin kısa süre içerisinde yeni yüzüyle kullanıma sunulacağını ifade etti. Kurudere Mahallesi Muhtarı Yusuf Kaya ise hzimet için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

12 bin ton asfalt
Bahar ve yaz aylarının gelmesi ile birlikte şehrin dört bir yanında sıcak asfalt çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını belirten Akbulut, “Şehrimizin 16 ilçesinin de Büyükşehir sorumluluğuna girmesi ile birlikte kuzey ilçelerimiz de de yoğun bir şekilde asfalt çalışmaları yapıyoruz. Kocaali, Kaynarca ve Karasu’da yollarımızı güzel bir görünüme kavuşturuyor, ulaşıma kolaylık sağlıyoruz. Yaz sezonunun başlangıcında Karasu’nun önemli caddelerinden Plaj Caddesi’ni gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile yeni yüzüne kavuşturmuştuk. Şimdi de Kurude ve Kızılcıklı Mahalleleri arasında bulunan 10 kilometrelik arterde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 12 bin ton asfalt kullanacağımız yolu kısa bir süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Sıcak asfalt serim işlemlerimiz programlarımız dahilinde devam edecek. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Sorunlar çözülüyor
Çok uzun yıllardır yol sorunu yaşadıklarını vurgulayan Kurudere Mahallesi Muhtarı Yusuf Kaya, “İlçemizin Büyükşehir sorumluluğuna girmesi ile birlikte sorunlarımız çözüme kavuşuyor. Kurudere Mahallesi’nin kuruluşundan bu yana bizleri ilk defa sıcak asfaltla buluşturan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kurudere uzun yıllardır istediği yola kavuştu. Allah hepsinden razı olsun” ifadelerini kullandı.