Büyükşehir ‘Mahallemde İftar Var’ buluşmaları Karasu ile devam etti. Kardeşlik sofralarına misafir olan Karasulular hep birlikte oruçlarını açtı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ programları Karasu’da devam etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ve çok sayıda vatandaş kardeşlik sofralarının misafiri oldu.

Oruçlar Birlikte Açıldı
Karasu Kent Park’ın ev sahipliği yaptığı program İstanbul Eyüp Sultan Camii İmamı Metin Çakar’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kardeşlik sofralarına misafir olan Karasuluların masalarını tek tek ziyaret eden Başkan Toçoğlu, vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan aylarını tebrik etti. Programda ayrıca Karasu’da bulunan amatör futbol kulüplerinin temsilcileri günün anısına takımlarının atkı ve formalarını Toçoğlu’na hediye etti. Ardından okunan ezan ile oruçlar hep birlikte açıldı.