Sakaryapark Açık Hava Sahnesi’nde sevenleri ile buluşan ünlü sanatçı Ömer Karaoğlu, eserleri ile gönüllere seslendi. Sakaryalılar, 21. Ramazan Etkinliklerinin son gününde unutulmaz bir konseri daha geride bıraktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 21. Ramazan Etkinlikleri, Sakaryapark’ta düzenlenen Ömer Karaoğlu Konseri ile sona erdi. Türkiye’nin sevilen sesi, eserleri ve eşsiz yorumu ile gönül kapılarını aralayan ünlü sanatçı Karaoğlu, Açıkhava Sahnesi’ni dolduran Sakaryalılara üstün bir performans sergiledi. Sanatçının şarkılarının ardından zulüm gören İslam Coğrafyası’na, Gazze’ye, Mısır’a, Arakan’a, Suriye’ye, Irak’a dualar edildi.

Karaoğlu’ndan Büyükşehir’e teşekkür
Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu Ramazan ayında da Sakaryalı sevenleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaoğlu, düzenlenen konser için Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Konserin ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, performansı ile göz dolduran usta sanatçıyı tebrik ederek, günün anısına çiçek takdim ettiurulu sofralarda onlarca vatandaş aynı sofrada oruç açtı.