Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri, Karagöz Göklerde gölge oyunu ile devam ediyor. 18 Ekim Çarşamba günü saat 11.00 ile 13.00 arasında AKM’de sahne alacak oyun, toplam 2 seansta gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri bu kez de minik izleyicilerini kahkahaya boğacak. Karagöz sanatçısı Seçkin Bayramoğlu’nun performansıyla sahne alacak olan Karagöz Göklerde gölge oyunu, 18 Ekim Çarşamba günü saat 11.00 ile 13.00 arasında AKM’de gerçekleştirilecek. 2 seansta düzenlenecek oyuna katılım biletli olacak. Katılımcılar Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ve online bilet için www.sakarya.bel.tr adresinden biletlerini temin edebilecek.