Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri, Karagöz Göklerde gölge oyunu ile devam edecek. 27 Kasım Pazartesi günü Karasu’da 2 farklı okulda 4 seansta gerçekleştirilecek oyuna minik öğrenciler konuk olacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri bu kez de minik izleyicilerini kahkahaya boğacak. Karagöz sanatçısı Seçkin Bayramoğlu’nun performansıyla sahne alacak olan Karagöz Göklerde gölge oyunu, 27 Kasım Pazartesi günü Karasu’da iki farklı okulda öğrencilerle buluşacak. İlk olarak Karasu Kurudere İlköğretim Okulu’nda 10.30 ve 11.30’da daha sonra ise Karasu Darıçayırı Şehit Oktay Demirci İlköğretim Okulu’nda 14.00 ve 15.00’da 4 farklı seansta gerçekleştirilecek.