Kadınlar Bizim Baştacımız

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Başkan Zeki Toçoğlu karanfil dağıttı.....

Başkan Zeki Toçoğlu, ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş ile birlikte Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan kadınlara karanfil dağıttı. Bütün birimleri tek tek gezip kadınlara karanfil takdim eden Başkan Toçoğlu, Belediye Tıp Merkezi’ndeki vatandaşlarla da sohbet etti.

İstanbul’u gezdiler

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, belediyede çalışan kadınlara yönelik geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul Gezisi düzenledi. Gerçekleştirilen geziye 72 personel katıldı. Gezinin ilk durağı Pierre Lotie oldu. Eyüp Sultan Camii ve Panorama Müzesi ziyareti de gerçekleştiren çalışanlar; Galata Köprüsü, Cevahir Alışveriş Merkezi ve Sultan Ahmet Camii’ni de gezdi. Belediye çalışanları gezinin sonunda İstanbul Şehir Tiyatrosu Kağıthane Sadabat Sahnesi’nde ‘Onlar Ermiş Muradına’ isimli tiyatro oyununu izledi. Geziyi değerlendiren Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Murteza Oktar, personel arasındaki kaynaşmayı artıracak bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi.