Büyükşehir Macera Park’ta Bahar Dönemi kayıtları 30 Ocak Pazartesi günü itibariyle başladı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, 17 Şubat Cuma gününe kadar devam edecek kayıtlara tüm öğrencileri davet etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda Bahar Dönemi Kursları’nda kayıtlar başladı. 7 – 14 yaş arası öğrencilerin katılabileceği eğitimlerde kayıtların 30 Ocak Pazartesi itibariyle başladığını aktaran Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Geniş bir eğitim yelpazesine sahip olan Macera Park Kurslarında öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak için alanında uzman hocalarla eğitimlerimiz devam edecek. 17 Şubat Cuma gününe kadar sürecek olan kayıtlarımıza tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kayıtlar başladı
Yüce açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Kayıtların tamamlanmasının hemen ardından yani 18 Şubat Cumartesi günü derslerimiz başlayacak. Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler Büyükşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden ön kayıt işlemlerini tamamlayabilir. Bahar dönemi kurslarımız ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız ise 221 40 60 numarasını arayabilirler.”

Geniş eğitim yelpazesi
“Bu dönem 6 farklı branşta eğitimlerimize devam edeceğiz. Maket yapımı, geleneksel okçuluk, tasarım, spor tırmanışı, doğanın ritmi ve akıl oyunları kurslarımızla öğrencilerimize hizmet sunacağız. Geniş bir eğitim yelpazesine sahip olan Macera Park Kurslarında öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak için alanında uzman hocalarla eğitimlerimiz devam edecek. Tüm öğrencilerimizi kurslara kayıt olmaya bekliyoruz.”