Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Dr. Rüstem Keleş, “Sakarya’yı altyapısı ve üstyapısıyla Türkiye’nin en yaşanabilir şehri yapmak için kararlılıkla ve işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, beraberinde Genel Müdür Yardımcıları Sebahattin Belik ve Sezar Ercan’la birlikte 31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerinin ardından mazbatalarını alarak göreve başlayan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Görevlerinde başarı dileklerini iletti.

Önemli yatırımlarımız olacak
Şehrin planlı bir şekilde inşa ve idare edilmesinde ortak hareket etmenin önemine vurgu yapan Keleş, “Ancak bu sayede hizmetler daha hızlı, sorunsuz ve arzu edilen şekilde gerçekleştiriliyor. Bizler altyapı çalışmalarını yürütürken belediyelerimizle her an irtibat halinde oluyoruz. Plan ve programlarımızı en uygun şekilde hazırlamaya gayret ediyoruz. Bu anlamda ilçe belediyelerimizle yine birlikte hareket ederek önemli yatırımları hayata geçireceğiz. Sakarya’yı altyapısı ve üstyapısıyla Türkiye’nin en yaşanabilir şehri yapmak için kararlılıkla ve işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle başkanlarımıza halkımıza hizmet amacıyla çıktıkları bu yolda başarılar ve kolaylıklar diliyor, görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.