Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Bisiklet Adası’nı ziyaret eden Dünya Bisiklet Şampiyonu Fabrice Mels, “Burada güzel başarılar yaşayacağız. Ben takımım Salcano’ya ve kendime çok güveniyorum. Bisiklet Adası’nın bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu pist herkesin yarışmak isteyeceği bir yer” dedi.

Dünya Bisiklet Şampiyonu Fabrice Mels, Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent’te inşa edilen Bisiklet Adası’nı ziyaret etti. Bisiklet Adası hakkında bilgiler alan Fabrice Mels, Sakarya’ya ilk defa geldiğini ve Sakarya’da yarışacak olmaktan büyük mutluluk duyacağını belirtti.

Sakarya için büyük avantaj
Bisiklet Adası’na ilişkin görüşlerini paylaşan Mels, “2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası’nın Sakarya’da yapılacağını biliyordum. Farkettim ki Sakarya’da dağlar, düzlükler, ovalar her şey mevcut. Bunlar Sakarya için çok büyük bir avantaj. Burada güzel başarılar yaşayacağız. Ben takımım Salcano’ya ve kendime çok güveniyorum. Bisiklet Adası’nın bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu pist herkesin yarışmak isteyeceği bir yer” dedi.

Yoğun çalışmalar yapılıyor
Fabrice Mels, “Sakarya’da 2020 Dünya Maraton Şampiyonası için gerçekten yoğun bir çalışmanın olduğunu görüyorum. . Bu pist benim hayal ettiğimden daha güzel olacağa benziyor. Bu şampiyonanın Sakarya da yapılıyor olması da çok büyük bir avantaj. Çünkü Sakarya’da da Salcano takımı bulunuyor ve orada yarışan arkadaşlar gerçekten çok başarılı. Bu şampiyona onların ilerleyip daha iyi sonuçlar almasına yardımcı olacaktır” dedi.