Şehir genelinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarının Hendek Çakallık Mahallesi’nde sürdürüldüğünü söyleyen YOLBAK Dairesi Başkanı Akbulut, Çakallık köprülerinin ve bağlantı yollarının sıcak asfaltla buluşturulduğunu, çalışmaların güzergahın devamında süreceğini belirtti.

Sakarya Büyükşehir  Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri şehir genelinde sıcak asfalt serim işlemlerini sürdürüyor. Bu kapsamda ekiplerin Hendek Çakallık Mahallesi’nde çalışmalara devam ettiklerinin bilgisini veren YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, Çakallık köprüleri ve bağlantı yolunda başlatılan sıcak asfalt çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.

3 bin 500 metrelik güzergah
Havaların ısınmasından itibaren başladıkları çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini vurgulayan Akbulut, “Şehrimizin farklı bölgelerinde ekiplerimiz asfalt serim işlemlerini sürdürüyor. Şu anda Hendek Çakallık Mahallesi’nde de ekiplerimiz bulunuyor. Bu bölgedeki çalışmalarımız kapsamında 3 adet köprünün ve bağlantı yollarının yer aldığı güzergahın 1 kilometrelik kısmını 2 bin ton sıcak asfaltla buluşturduk. Yolun devamı olan 2 bin 500 metrelik kısmını da kısa süre içerisinde asfaltlayarak yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalarımız programlarımız dahilinde devam edecek” diye konuştu.