Gündüzalp Gençlerle Baş Başa

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek söyleşi günleri başlıyor. 6 Eylül’den itibaren her Cuma günü Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenecek program kapsamında Sakaryalı Yazar Selim Gündüzalp, gençlerle buluşarak, edebiyat ve sanat konuşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin kültür sanat hayatına kazandırılan Ofis Sanat Merkezi, söyleşi günlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Program kapsamında Sakaryalı Yazar Selim Gündüzalp, gençlerle bir araya gelerek, edebiyat ve sanat konuşacak.  Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ofis Sanat Merkezi, güzel bir etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. ‘Gençlerle Baş Başa’ söyleşi programı ile Sakaryalı Yazar Selim Gündüzalp, sanata ve edebiyata ilgi duyan gençlerle buluşuyor.  6 Eylül Cuma günü 15.00 ile 17.00 saatleri arasında düzenlenecek program ile başlayacak ve her Cuma devam edecek söyleşi programlarına tüm sanatseverler davetlidir” denildi.