Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce, Sakarya ile kardeş şehir protokolü imzalayan Zanzibar şehrinde su kuyusu açtıran SASKİ çalışanlarını tebrik etti. Başkan Yüce, “Gönül köprüsü kurduğumuz tüm kardeş şehirlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kardeş şehir Zanzibar’da su kuyusu açtıran çalışma arkadaşlarını tebrik etti. Tanzanya Zanzibar’da su kuyusu açtıran SASKİ çalışanları 5 bin 355 kilometre uzaklıktaki kardeş şehir vatandaşlarına suyu ulaştırdı. Su kuyusu önünde toplanan bölge halkı ve çocuklar mutluluklarını dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye ve SASKİ’ye teşekkür etti.

Kardeşlerimizin mutluluğuna binlerce kilometre uzaktan şahit olduk
Kardeş şehir halkına su ulaştırmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Yüce, “Suyun insan hayatındaki öneminin farkında olarak Zanzibar’daki kardeşlerimizin su ihtiyacını karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Gönül köprüsü kurduğumuz tüm kardeş şehirlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte açtırdığımız su kuyusu sayesinde bölge halkının mutluluğuna binlerce kilometre uzaktan şahit olduk. Bu kuyu sayesinde gönül coğrafyamızın ne kadar geniş olduğunu bir kez daha gördük. Coğrafyamızın bize sunduğu imkânları en iyi şekilde değerlendirerek suyun devamlılığını durmadan çalışarak sağlamaya devam edeceğiz” dedi.