Geyve muhtarlarıyla buluşmasında sorumlulukları altındaki tüm grup yollarını yenileyeceklerini açıklayan Başkan Yüce, “Planlamalarımız dahilinde hareket ediyoruz. İklim şartlarına göre Geyve’de asfalt ve beton ile yenileme çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Yüce, Geyve Meydanı’nı ilçeye kazandırdıklarını, Ürün Toplama Merkezi’nin de yüzde 70 seviyelerinin üzerine çıktığını belirtti. SASKİ marifetiyle bölgede altyapıda yoğun bir çalışma yürütüldüğünü de ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Şenel  ve ilçe mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen buluşmada SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları hazır bulundu. Başkan Yüce, muhtarların mahallelerinin ihtiyaçlarına yönelik talepleri için bürokratlarına gerekli talimatları vererek, taleplere çözümler üreteceklerini söyledi. Geyve Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Şenel ve beraberindeki muhtarlar bölgeye yaptığı yatırımlar dolayısıyla Başkan Yüce’ye teşekkür etti.

Tespitleri yaptık, çözümler ürettik
Geyve mahalle muhtarlarına nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “2019 yılında şehrimize hizmet için yolculuğa çıktık. Kollarımızı sıvadık ve ilçe ilçe analizler yaptık, talepleri aldık. Acil ihtiyaçları tespit ettik. Önceliklere göre çalışmalarımıza başladık. Geride bıraktığımız süreçte de Geyve’de pek çok önemli yatırımı tamamlayarak hemşehrilerimizin istifadesine sunduk. Alifuatpaşa’nın en önemli caddesi Suat Yalkın’ı yeniledik. İlçemize yakışır meydan çalışmasını tamamladık. Safibey’de bölge tarımsal üretimine hizmet sunacak Ürün Toplama Merkezimiz de yüzde 70 seviyelerinin üzerine çıktı. Kısa süre önce ebediyete uğurladığımız Üstad Sezai Karakoç’un şiirlerine konu olan gül bahçesini de ilçemize kazandıracağız.” dedi.

Yol yatırımları 23 milyona ulaştı, tüm grup yolları yenilenecek
Geyve’de yaklaşık 23 milyona ulaşan yollarda yenileme çalışması yaptıklarını kaydeden Başkan Yüce, “43 kilometreye yakın güzergahlarda 50 binin üzerinde asfalt çalışması gerçekleştirdik. Sıkıştırılmış beton yol çalışmalarımız da 12 kilometreye ulaştı. Sizler aracılığıyla hemşerilerimle şu müjdeyi de paylaşmak istiyorum; İklim şartları müsaade ettiği müddetçe Geyve’de bizim sorumluluğumuzda olan tüm grup yollarını asfalt ya da beton ile yenileyeceğiz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. Yüce, altyapıda da bölgede yoğun bir şekilde çalıştıklarının altını çizerek, muhtarlarla iletişim halinde olmaya devam edeceklerini vurguladı.