Geyve'de İftar Var

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 'Mahallemde İftar Var' etkinlikleri kapsamında ilçelerde kurduğu bereket sofralarıyla vatandaşları misafir etmeye devam ediyor. Karapürçek, Erenler, Taraklı, Arifiye ve son olarak Hendek'te binlerce vatandaşın katıldığı huzur sofralarının 6'ıncısı, 19 Temmuz Cuma günü Geyve'de kuruluyor.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bu yıl tüm ilçelerimizde düzenleyeceğimiz iftar programları ile huzur iklimini tüm vatandaşlarımızla soluyoruz. İftar programları öncesi Kuran tilavetleri ile dünya sıralamasına girmiş hocalarımızı vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. İstanbul Eyüb Sultan Camii Başimam Hatibi ve dünya birincisi Metin Çakar'ın Kuran tilaveti ile başlayacak Geyve buluşması, 19 Temmuz Cuma günü gerçekleşecek. Geyve Kapalı Pazar Yeri'nde kurulacak iftar sofralarımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.