Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmaları değerlendirdi: “Yoğun bir çalışma yürütüyoruz. İlçemizin tarihi ve kültürel dokusuna uygun meydan projemizde Paşa ve Ağa Sokak ile Namık Kemal Caddesi’nde yenileme çalışmalarımız sürüyor. Süs havuzu ve kafeteryanın kaba inşaatları tamamlandı. Merkezde bulunan camiinin çevresini de revaklarla çeviriyoruz. Geyve Meydan projemizi inşallah hızla tamamlayacak, hemşehrilerimize hediye edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve beraberindeki heyeti konuk etti. MHP Geyve İlçe Başkanı Murat Çakmak’ın da yer aldığı buluşmada, Cumhur İttifakı’nın Geyve’de büyük bir uyum içerisinde hareket ettiği ifade edilerek, Geyve Meydan çalışmasının ilçeye çok yakışacağı dile getirildi. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Başkan Ekrem Yüce’ye destekleri ve hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti.

Altyapı ve üstyapı yatırımları
Nazik ziyaretleri dolayısıyla Geyve heyetine teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, “Şehrin güneyinde Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bir yandan asfalt bir yandan beton yol çalışmaları ile ilçelerimizin ulaşımlarını rahat ve sağlıklı bir noktaya taşıyoruz. Ayrıca muhtelif noktalarda da altyapıyı güçlendiriyoruz. Gerek altyapı gerekse üstyapı çalışmalarıyla inşallah şehrimizin tamamına Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet elini ulaştırmaya devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Geyve’de yoğun tempo
Geyve Meydan projesinin ilçenin çehresini değiştireceğini altını çizen Başkan Ekrem Yüce, “Hep ifade ediyorum; meydanlar toplumun bir araya geldiği, şehirlerin ruhunu yansıtan özel mekânlardır. Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız marifetiyle Geyve’de hummalı bir çalışma yürütüyoruz. İlçemizin tarihi ve kültürel dokusuna uygun meydan projemizde Paşa ve Ağa Sokak ile Namık Kemal Caddesi’nde yenileme çalışmalarımız sürüyor. Kaldırımları, aydınlatmaları, sağlam altyapısı ile meydana çıkan arterler inşallah ilçemizin en güzel sokakları olacak” dedi.

7/24 yaşayan meydan
Meydanda yapılan çalışmalara da değinen Başkan Ekrem Yüce, “Bilindiği üzere projemiz kapsamında merkezde bulunan camiinin çevresini yenileyeceğiz. Mimari konsepti olan revakların kaba inşaatını tamamladık. Oturma ve dinlenme alanları, yeşil alanlar, ağaçlar ile insanın ruh halinde derin izler bırakan güzel manzaralar oluşturacağız. Yine meydanda bulunacak süs havuzunun ve kafeteryanın da kaba inşaatları sona erdi. Yeşil alanları, şehir mobilyaları, mimari ve estetik uygulamaları ile 7/24 faydalanabilecek Geyve Meydan projemizi inşallah hızla tamamlayacak, hemşehrilerimize hediye edeceğiz” dedi.