Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Sanatlar İhtisas Merkezi’nde yılsonu sergisi heyecanı yaşanacak. 7 Temmuz Cuma günü Sakarya Sanat Galerisi’nde düzenlenecek törenle açılacak olan sergide 10 branşta toplam 148 eser beğeniye sunulacak. Sergi 31 Ağustos tarihine kadar açık olacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Sanatlar İhtisas Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan eserler yılsonu sergisinde beğeniye sunulacak. 2022-2023 eğitim döneminin kapanışı olacak yılsonu sergisi, 7 Temmuz Cuma günü saat 14.00’da Sakarya Sanat Galerisi’nde düzenlenecek törenle açılacak. Yılsonu sergisinde Hat-Kûfi, Tezhip, Ebru, Minyatür, Cilt, Çini Ahşap Oyma, Sedef Kakma, Çamur Şekillendirme ve Seramik ile Temel Sanat Eğitimi olmak üzere toplam 10 branşta kursiyerlerin hazırladığı el emeği eserler sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Toplam 148 eserin yer alacağı yılsonu sergisi 31 Ağustos Perşembe gününe kadar ziyarete açık olacak.