Geleceğin Yıldızları YetişiyorGeleceğin Yıldızları YetişiyorGeleceğin Yı

Sağlıklı bireyler
Yaz spor okulları ile Akyazı’da 967, Arifiye’de 459, Ferizli’de 204, Karapürçek’te 79, Sapanca’da 278 ve Söğütlü’de 260 ve Merkez grupta (Adapazarı, Erenler, Serdivan) 1.879 gencin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılmaları, serbest zamanlarını değerlendirmeleri, sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmeleri ve yetenekli öğrencilerin tespit edilmesi amaçlanıyor.

Akyazı örnek
Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’na Akyazı’da gösterilen ilgi tüm ilçelere bir sonraki yıl için örnek oldu. Akyazı Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün de desteklediği Büyükşehir Yaz Spor Okullarında, Futbol branşında 390, Badminton branşında 45, Basketbol branşında 141, Güreş branşında 44, Masa Tenisi branşında 58, Voleybol branşında 252 ve Tenis branşında 37 olmak üzere toplam 967 genç sporcuyu alanında uzman 27 eğitmen çalıştırıyor. Yalnızca Akyazı merkezde değil Altındere, Kuzuluk, Küçücek beldelerinde ve Taşburun’da da geleceğin yıldızları kendi topraklarında yetişiyor.