Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri Cumhuriyetin 100. yılında özel bir etkinlikle dinleyicilerin karşısına çıkıyor. Prof. Dr. Ali Satan ve Prof. Dr. Necmettin Alkan’ın konuşmacı olarak katılacağı Geçmişten Geleceğe Cumhuriyet paneli 25 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da AKM’de gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 7’den 70’e herkese hitap eden etkinlikler, bu hafta özel konu ve konuklarıyla seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan Geçmişten Geleceğe Cumhuriyet paneli 25 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da dinleyiciyle buluşacak. AKM’de gerçekleştirilecek özel programın konuşmacıları ise Prof. Dr. Ali Satan ve Prof. Dr. Necmettin Alkan olacak.