Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Ulusal Jürili Karma Sergi, Ofis Sanat Merkezi’nde açıldı. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden sanatçıların ve üniversitelerin birbirinden farklı sanat dallarındaki eserlerinin yer aldığı sergi, 12 Mayıs Perşembe gününe kadar Sakaryalı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Ulusal Jürili Karma Sergi’nin açılışı gerçekleştirildi. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden sanatçıların ve üniversitelerin birbirinden farklı sanat dallarındaki eserlerinin yer aldığı “Farklı ve Birlikte” isimli sergi, Ofis Sanat Merkezi ve Sakarya Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu. Programa katılan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, emeği geçen tüm sanatçılara teşekkür ederek serginin Sakarya için hayırlı olmasını diledi. Turan, konuşmasının ardından sergide eserleri yer alan sanatçılar adına İzmir’li Seramik Sanatçısı Neşe Bengisu’ya günün anısına hediye takdim etti.

Eserler 12 Mayıs’a kadar OSM ve SSG’de
Açılışın ardından Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Besim Dellaloğlu ile sergiyi inceleyen Turan, sanatçılardan eserler hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında açılış gerçekleştirilen “Farklı ve Birlikte” ulusal jürili karma sergi, 12 Mayıs Perşembe gününe kadar Ofis Sanat Merkezi ve Sakarya Sanat Galerisi’nde vatandaşların beğenisine sunulacakk merkezi, Ferizli’mize, Sakarya’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.