Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri, 24 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek sergi açılışı ve sinema gösterimi ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri birbirinden renkli programlar ile devam ediyor. Nitelikli ve kaliteli etkinlikleri kültür sanat dostları ile buluşturan takvim kapsamında 24 Aralık Perşembe günü 2 etkinlik gerçekleştirilecek. Ofis Sanat Merkezi’nde saat 20.00’da başlayacak sinema gösteriminde yönetmenliğini Ben Stassen’in üstlendiği ‘Safari Macerası’ sinemaseverler ile buluşacak.

Sergi Açılışı 18.00’da
Günün bir diğer etkinliğinde ise Sanatçı Filiz Hatipoğlu’nun özgün eserlerinden oluşan ‘Yazgı Paradoksu; Şimdiki Zaman’ isimli resim ve gravür sergisinin açılışı ile devam edecek. Sakarya Sanat Galerisi’nde gerçekleştirecek açılış töreni saat 18.00’da başlayacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, etkinliklere tüm kültür sanat dostları davet edildi.