Erbakan Bulvarı'nda Asfalt Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Erbakan Bulvarı'nda asfalt çalışmalarını başlattı. Yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, "Büyükşehir Belediyesi olarak şehir trafiğimizi çok daha rahatlatacak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Zübeyde Hanım ve Kirişhane Caddelerini birbirine bağlayan yeni bir duble yol çalışması gerçekleştirdik. Serdivan'a bağlanan bu yeni arterde ayrıca bir köprü inşa ettik. Milli Egemenlik Caddesi üzerinde Zübeyde Hanım Caddesi ve Erbakan Bulvarı’nı birbirine bağlayan kavşak çalışması ve demiryolunda hemzemin geçit çalışması yaptık. Kaldırımlar ve bisiklet yolları çalışmalarının ardından asfalt çalışmamız başladı. 2 bin 200 metre uzunluğundaki Erbakan Bulvarı'nı çok yakında açacağız" diye konuştu.