Doktorlar Orman Park'ta Buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle belediyenin Tıp Merkezi’nde çalışan doktorları akşam yemeğinde bir araya getirdi. Orman Park’ta gerçekleştirilen yemek programına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Tıp Merkezi Başhekimi Necmettin Şafak, Tıp Merkezi Müdürü Emine Çelik ve Tıp Merkezi doktorları katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Genel Sekreter İbrahim Pehlivan, bütün sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı. İbrahim Pehlivan, “Sağlık çalışanlarımız özveriyle çalışıyorlar. Gerçekten çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Bütün sağlık çalışanlarının bu güzel gününü kutluyorum” diye konuştu. Doktorlar adına bir konuşma yapan ise Başhekim Necmettin Şafak ise düzenlenen program için Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.