Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Doğa Yürüyüşleri tüm hızıyla devam ediyor. Alanında uzman isimlerle her hafta farklı bir noktada buluşan doğaseverler, Sakarya’nın eşsiz doğasında unutulmaz bir deneyim yaşıyor. Taraklı Karagöl-Acelle Yaylası parkuru ile devam eden yürüyüşlerde hatıralara yenileri ekleniyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Doğa Yürüyüşleri, Taraklı Karagöl-Acelle Yaylası ile devam etti. Sakarya’nın eşsiz güzellikleri arasında yürüme fırsatı bulan doğaseverler, pandemi sonrası tekrar başlatılan yürüyüşler için Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Doğa ile iç içe
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın uzun süredir hasretini çektiği doğa yürüyüşlerine katılımlarımız her zamanki gibi yoğun oluyor. Kayıt yaptıran vatandaşlarımızın yanı sıra kendi araçlarıyla gelerek yürüyüşlerimize katılan vatandaşlarımız her hafta farklı bir noktada unutulmaz bir deneyim yaşıyor. Alanında uzman isimlerin eşliğinde zirveye kadar yürüyüş yapan doğaseverler, gün sonunda hatıra fotoğrafı çektirerek yürüyüşlerini tamamladı” denildi.

Doğa yürüyüşleri ve tarihleri şöyle:
- 19 Haziran: Elmalı Köyü / Aslanlar Göleti
- 26 Haziran: Yanık Vadisi
- 03 Temmuz: Akgöl