Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara özel film gösterimi OSM’de gerçekleştirildi. ‘Çılgın Dostlar: Korkak Kahraman’ animasyon filmini arkadaşları ile birlikte izleyen minikler, keyifli bir Pazar gününü geride bıraktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen çocuklara özel film gösterimleri ‘Çılgın Dostlar: Korkak Kahraman’ animasyon filminin gösterimi ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleşen sinema buluşmasına minik izleyiciler yoğun ilgi gösterdi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Çocuklara özel film gösterimleri 24 Nisan Pazar günü saat 14.00’de ‘Kahraman Maymun’ filminin gösterimi gerçekleştirilecektir. Etkinliklere katılmak için kultur.sanat@sakarya.bel.tr adresinden rezervasyon işlemleri gerçekleştirilebilir.