Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri, Yenikent Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen ‘100. Yılında Çanakkale Ruhu’ özel etkinlik programı ile devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Mart Kültür Sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. ‘100. Yılında Çanakkale Ruhu’ özel etkinlik takvimi kapsamında Yenikent Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen programda Cemil Meriç Sosyal Bilimler, Yenikent Anadolu İmam Hatip, Tes-İş Anadolu, Cevat Ayhan Fen, 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu ve İMKB Mehmet Akif Ersoy Teknik Liseleri öğrenci ve öğretmenleri, ‘Çanakkale Yolun Sonu’ film gösteriminde bir araya geldi. Programın devamında öğrenci ve öğretmenler, ‘100. Yılında Çanakkale Savaşları’ Fotoğraf Sergisi’ni gezdi. Yenikent Sosyal Tesisleri Sergi Salonu’nda açılışı gerçekleştirilen fotoğraf sergisi 20 Mart Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.