Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Beyza Baş Türkiye Şampiyonası’nda sırıkla atlama alanında rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. Düzenlenen yarışmada Büyükşehir sporcularından Merve Kurtoğlu ise engelli koşu alanında ikinciliği elde etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Atletizm takımı sporcularından Beyza Baş, Bursa’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda sırıkla 3.80 metre atlayarak Türkiye birinciliğini elde etti. Yine Büyükşehir Spor Kulübü sporcularından Merve Kurtoğlu ise engelli koşu alanında gösterdiği başarı ile Türkiye ikincisi oldu. Gösterdikleri başarı sayesinde sporcular 12 – 13 Haziran’da İstanbul’da düzenlenecek Balkan Atletizm Şampiyonası’nda hem şehrimizi hem ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “ Sporcularımızın gösterdiği başarılardan dolayı gurur duyuyoruz. Kazandıkları başarılardan dolayı tebrik ediyor ve Balkan Atletizm Şampiyonası’nda başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.