Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri, Çarşamba günü (Yarın) iki farklı programla devam edecek. Birbirinden özel konu ve konukların katılacağı programların ilki Prof. Dr. Nuh Arslantaş’ın katılacağı Değişen Dengeler ve Kudüs konferansı olacak. Bir diğer programda ise Bağlama sanatçısı Mehmet Kürşad Türkay tarafından Aşık Veysel Türküleri adlı dinleti programı gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı kültür sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden özel konu ve konukların katılımıyla gerçekleştirilen programlar, 22 Kasım Çarşamba günü iki özel programla vatandaşların karşısına çıkıyor. Saat 14.00’da Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) başlayacak Filistin-İsrail Çatışmasında Değişen Dengeler ve Kudüs konferansına Prof. Dr. Nuh Arslantaş konuşmacı olarak katılacak. Bir diğer program ise Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleşecek. Saat 19.00’da başlayacak Aşık Veysel Türküleri dinleti programı, Bağlama Sanatçısı Mehmet Kürşad Türkay’ın performansıyla sahne alacak.