Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hayvan Koruma Gönüllüleri Eğitiminde konuşan Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Yaman, hayvanların şiddet ve kötü muameleden korunmaları gerektiğine dikkat çekti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Orman ve Su İşleri Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Hayvan Koruma Gönüllüleri Eğitimi Orman Park’ta gerçekleştirildi. Düzenlenen eğitim seminerinde konuşan Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Yaman, hayvan bakımı ile ilgili ayrıntılı bilgiler verdi. Katılımcılardan gelen soruları da cevaplayan Yaman, hayvanların şiddet ve kötü muameleden korunmaları gerektiğine de dikkat çekti. Gerçekleştirilen eğitim seminerinin sonunda Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı, katılımcılara teşekkür ederek sertifikalarını takdim etti.