Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir ekonomisine katkı sağlayacak Ticaret Merkezi’nin tanıtımı için Cuma günü bir lansman düzenleyecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir ekonomisine katkıda bulunmak adına ürettiği projeleri büyük bir hızla tamamlıyor.

SEAH Merkez Kampüsü karşısında AKOM’un yanında yapımına başlanan Ticaret Merkezi’nin projesi, düzenlenecek lansman programıyla tanıtılacak.

Lansman Cuma günü saat 16.00’da merkezin inşa edildiği alanda gerçekleştirilecek. AKOM’un önündeki alanda eczane ve medikal sektörü için alternatif bir mekan olacak.

Ticaret Merkezi, şehir ticaretine büyük bir katkı sunacak. İçerisinde 58 ofis, 30 dükkan olmak üzere 88 bağımsız alan bulunan bu merkez modern bir mimari ile inşa edilecek.

Projenin detayları ve görselleri, gerçekleştirilecek olan lansmanda sunulacak.