Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs tehdidine karşı aldığı önlemlerini tüm ilçelerde sürdürüyor. Ekipler Sapanca, Kaynarca ve Karapürçek’te toplu alanlara, kamu yerlerine, ilçe meydanlarına ve Pazar yerlerine dezenfekte otomatları yerleştirdi, ücretsiz maske dağıttı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs tehdidine karşı aldığı önlemlerini tüm ilçelerde sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri Sapanca, Kaynarca ve Karapürçek’te vatandaşların kullandığı toplu alanlara, kamu yerlerine, ilçe meydanlarına ve Pazar yerlerine dezenfekte otomatları yerleştirdi. Ekipler ayrıca Pazar yeri girişlerinde ve meydanlarda ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri ise vatandaşların sıklıkla kullandığı toplu alanlarda ve Pazar yerlerinde uyarılarını sürdürdü. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Koronavirüs tehdidine karşı alınan önlemlerin tüm ilçelerde aralıksız sürdürüldüğü ifade edildi.