Büyükşehir Belediyesi, Sakarya’da görülen yoğun kar yağışı nedeniyle yol açma çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Dün gece saatlerinden itibaren mesaiye başlayan ekipler çalışmaları neticesinde şehrin çeşitli yerlerinde ulaşıma kapanan 67 grup yolunun 63’ünü ulaşıma açtı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehirde görülen kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için gece başlayan mesaisini tüm birimleriyle sürdürüyor. Gece boyunca çalışan yol bakım ekipleri tuzlama çalışmalarının ardından ulaşım sorunu yaşanan grup yollarının ulaşıma açılması için gerekli müdahaleleri gerçekleştirdi. Şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren ekipler sayesinde ulaşıma kapanan 67 grup yolunun 63’ü ulaşıma açıldı. Bölgede çalışmaları devam eden 4 grup yolunun ise kısa zamanda ulaşıma açılması hedefleniyor.

Kapalı grup yolu kalmayacak
Çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklama, “ Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin merkezinden en uzak noktalarına kadar kimsenin mağduriyet yaşamaması için çalışmalarımızı kar yağışından önce başlattık. Çalışmalarımız neticesinde Sakarya’da kar yağışının getirdiği bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Çalışmaları devam eden bölgelerin ise en kısa zamanda ulaşıma açılması için ekiplerimiz müdahalelerini sürdürüyor. Gece boyunca aralıksız devam eden çalışmalar ile şehrimizde ulaşıma kapalı yol bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın da bu süreçte tedbirli olmalarını rica ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.