Büyükşehir Rüstemler Tesisleri'ni Yeniledi

Güneş Enerjisi Sistemi Kuruldu
Rüstemler Tesisleri’nde yapılan çalışmalar kapsamında öncelikle yangından zarar gören çatı yenilendi ve güneş enerjisi sistemi kuruldu. Elektrik ve su tesisatını da elden geçiren ekipler, tesislerin iç ve dış cephelerinde boyama çalışması gerçekleştirdi ve tesisin 4 tarafı komple tel örgülerle çevrildi. Rüstemler Tesisleri’nin girişinde daha önce antrenörlerin kullandığı binayı da yenileyen Büyükşehir Belediyesi Sakaryaspor’un elde ettiği başarılar sonucunda aldığı kupaların o eski kötü görüntüsüne de son vererek kupalar için ayrı bir bölüm yaptı.

Çevre Düzenlemesi Yapılıyor
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada çalışmaların devam edeceği ve tüm eksiklerin bir bir giderileceği kaydedilerek, tesislerde aileler için ayrı bir bölüm yapılacağı, çevre düzenleme çalışmalarının gerçekleştirileceği, Rüstemler Tesisleri’nin daha modern bir görüntüye kavuşabilmesi için ne gerekiyorsa yapılacağı belirtildi.