Büyükşehir Belediye Meclisi 8 Haziran Pazartesi günü olağanüstü toplanıyor. Başkan Ekrem Yüce tarafından esnaflara yönelik açıklanan Ekonomik Destek Paketi meclis üyelerinin onayına sunulacak. Hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununu çözüme kavuşturacak Katlı Otopark projesi için de süreç resmen başlatılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı, 8 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenecek meclis toplantısında 61 madde karara bağlanacak. Meclis üyelerinin imar planı değişiklikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarını görüşeceği toplantı saat 14.00’da başlayacak.

Ekonomik Destek Paketi meclise geliyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce tarafından esnaflara yönelik açıklanan Ekonomik Destek Paketi meclis üyelerinin onayına sunulacak. Ayrıca hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununu çözüme kavuşturacak Katlı Otopark projesi için de süreç resmen başlatılacak. Hafif Raylı ve Raylı Sistem Hatlarına ilişkin TÜVASAŞ ile protokol yapılabilmesi için Başkan Ekrem Yüce’ye yetki verilecek.