Büyükşehir Korucuk ulaşımını 7 yeni plakayla rahatlatıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda devreye aldığı yeni uygulamalarla toplu taşımanın da sorunsuz ve konforlu şekilde faaliyet sürmesini sağlıyor. Kentin her bölgesinde, özellikle nüfus artışını analiz ederek adımlarını buna göre atan Büyükşehir, ulaşım konusunda yeniliklere ihtiyaç duyan ilçe ve mahalleler için yeni araçlar tahsis ediyor.

İhale ilan duyurusu için tıklayınız

7 yeni plaka geliyor
Bir süredir artan nüfus artışı sebebiyle toplu taşımada yeni araçlara ihtiyaç duyan Korucuk bölgesi için 7 adet yeni ‘M plaka’ ihale edilecek. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi’nin hazırladığı yeni planla birlikte Korucuk, Doruk/Baytur ve Camili 2 ile Ofis Garaj arası 3 farklı güzergâhta dönüşümlü çalışacak yeni hatların ihalesi 1 Mart 2022’de yapılacak. İhale için bir araçlık muhammen bedel 610 bin TL + KDV olarak belirlendi.

Gerekli evraklar ve tarih
Ulaşım Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İhaleye katılım sağlayacak kişiler 2886 sayılı kanuna göre belirtilen evrakları 1 Mart 2022 tarihi 12.30 saatine kadar Büyükşehir Gelirler Şube Müdürlüğü’ne teslim edecektir. İstenen belgeler içinde ise ikametgâh (Sakarya sınırı olduğunu belirtmek için), nüfus cüzdanı, geçici teminat makbuzu, asgari (B sınıf) sürücü belgesi fotokopisi, adli sicil kaydı yer alıyor” denildi.