Büyükşehir Belediyesi, yol yenileme asfalt çalışmaları kapsamında, Hendek ilçesinde çok sayıda mahallenin grup yoluna ulaşımı sağlayan 5 buçuk kilometrelik yolu baştan sona yeniliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, asfalt sezonuna hızlı bir başlangıç yaparak kırsal bölgelere de ulaştı. Ekipler, şehrin merkezi ve 16 ilçesinde vatandaşların kullandığı ulaşım ağını güçlendirmek için mesai harcıyor. Hendek’te bir mahalleyi grup yollarına bağlayan 5 buçuk kilometrelik yol baştan sona yenileniyor.

3 mahalleye bağlanan yol
Dereköy, Soğuksu, Hacıkışla Mahalleleri’ne bağlantıyı sağlayan Kocatöngel Mahallesi’nin yolu altyapı işlemlerinin ardından asfalt serimiyle birlikte yeni yüzüne kavuşacak. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi (YOL-BAK)  ekipleri yolda dolgu ve düzeltme işleminden sonra toplamda 7 bin 500 ton asfaltın serimine başladı. Bu çalışmayla birlikte bölgedeki güzergâhlar güçlü bir ulaşım ağına sahip olacak.

Çalışmalarımız devam edecek
YOL-BAK’tan yapılan açıklamada, “Sakarya’mızın her bölgesine ulaşmak için gündüz-gece çalışmaya devam ediyoruz. Başkanımızın talimatıyla asfaltta yeni rekorlar için mesai harcıyor, güçlü bir ulaşım ağını hazırlıyoruz. Hendek ilçemizde sürdürdüğümüz çalışmaların bölgeye hayırlı olmasını diliyoruz. Çalışmalarımız kent merkezi ve 16 ilçede devam edecek” denildi.