Büyükşehir Belediyesi kırsalda yürüttüğü yoğun asfalt mesaisi kapsamında Geyve’deki Kamışlı ve Kulfallar grup yolunun 10 kilometrelik bölümünü sil baştan yeniliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışmaları planlı bir şekilde ilerliyor. Son işlem, Geyve Kamışlı ile Kulfallar grup yolunda başladı. Geyve kırsal mahallelerinden olan Kamışlı ve Kulfallar mahalle içi yolu sıcak asfaltla buluşacak.

Mahallelerin ilçe merkeziyle bağlantısını sağlayan grup yolunda yoğun bir mesai harcanıyor. YOL-BAK ekipleri toplamda 10 kilometre uzunluğa sahip güzergâhı sil baştan yeniliyor. Çalışma kapsamında bölgeye 12 bin ton sıcak asfalt serilecek.  İşlem bittiğinde bölgedeki mahalleler arasındaki ulaşım güvenli ve konforlu hale gelecek.

Asfaltsız yol kalmayacak
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “16 ilçe ve şehir merkezinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar Başkanımız Ekrem Yüce’nin ‘Asfaltsız yol kalmayacak’ hedefi doğrultusunda tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Geyve kırsalında bulunan Kamışlı ve Kulfallar mahallelerinin yerleşim noktalarındaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 10 kilometrelik güzergâhımızda, 12 bin ton sıcak asfaltı Geyve’ye kazandıracağız” denildi.